Boatloft 15A

"Make a cruise, stay at home"

Boatloft 15A Willem Nieland Design

Willem Nieland BOATLOFT ®

Types; Beam trawler (gematigde doorvaarthoogte met stuurpositie bovenop) Parlevinker (met geminimaliseerde doorvaarthoogte en stuurpositie voorin)

Boatloft 15A Willem Nieland Design

Wonen en permanent op cruise

Beide terrasplatforms neergeklapt na het afmeren tussen palen in een ruime box is heerlijk, niet te spreken over voor anker gaan op een hete dag met beide kanten opengeschoven! Een rubberbootje ernaast, de hengel uit of zwemmen maar!

De robuuste afwerking met zware berghouten voorzien van Hakorit, flinke bolders en krachtige boegschroef maken het afmeren stressless.

Bovenop sturen voor maximale beleving, uit- en overzicht en voldoende snel beneden voor afmeren! Beschut tegen de elementen door een (klappend) windscherm. Het zonnedekje met kussens en beschutting door hoge randen, kan met een dichte cabrioletkap zelfs extra slaapplek betekenen voor een weekend met kleinkinderen of  extra economisch in de charter!

De beide klapmasten vormen het einde van de kap, bieden plaats voor apparatuur en dienen als simpele davit voor de bijboot, bovenop het lange kuipoverstek gestuwd.

De kuip met vaste banken, die voor volume zorgen t.b.v. de eenvoudige achterkajuit, is door het overstek volledig beschut; met regen kan zelfs nog buiten gegeten worden.

De opgetilde stuurstand maakt het mogelijk dat de lange binnenvloer niet doorbroken is en geen niveauverschillen kent. De wenteltrap brengt iets speels in het interieur en brengt u comfortabel boven.

Interesse? Neem contact op:

Willem Nieland Design