Globemaster Yachts, by Willem Nieland Design

0
Opgeleverd
0
In aanbouw
0
In concept
0
Bouwplaatsen beschikbaar
GLOBE MASTER 34 tot 52 voet (geen vaarbewijs) The ultimate cross-over; een ‘stylish’ woonjacht en miniatuur cruiseschip? DE GLOBE MASTER staat voor de grote glimlach, het ultieme pleziervaartuig, maar mooi met de ambitie uw huis te mogen vervangen!

Niet in een hokje te plaatsen met de naam van een enorm militair vrachtvliegtuig is ze een zorgvuldig ontworpen en gebouwd schip met uitstekende vaareigenschappen. Gebouwd voor het leven in ‘bullet proof’ constructie van de bekende jachtarchitect Willem Nieland, vele malen de ontwerper van ‘de boot van het jaar’.

Vooruitstrevend met een beproefde basis; het schip is een zeegaand (categorie CE, vaargebied A)  ‘zakformaat expeditie-jacht’. Dit met een tikje DNA van onze beroemde Nederlandse superjachten als ook het ultra functionele DNA van support vessels; stoere bevoorradingsschepen

Reserveer uw beschikbare bouwplaats

Neem contact met ons op? 

EEN WOONJACHT

EEN CRUISE MAKEN EN NOOIT MEER NAAR HUIS

About us

Klinkt vernieuwing in tijdloos ogende motor- en zeiljachten raar? Hij denkt van niet. Het is het kennen van je klassiekers, the ‘law and order’ van de zee en dagelijkse vaarpraktijk, maar tegelijkertijd open staan voor alles wat letterlijk en figuurlijk beweegt in zijn wereld en die van zijn klant. Dit om steeds maar tot verbetering te komen, steeds weer het onderste uit de kan te halen binnen de gestelde lengte of het budget. Creativiteit niet alleen als jachtarchitect, maar ook in de vorm van ‘down to earth’ vindingrijkheid.

Willem Nieland

Founder and CEO

Een jacht, schip of scheepje getekend door Willem Nieland is anders.

Niet anders omdat het persé anders moet, nee omdat het wat wil toevoegen aan dat wat er al is.

Willem Nieland

Huidige modellen

Globemaster 50

De indeling staat vast vanuit pure doelmatigheid, economie en ergonomie, de keuken en badkamers zijn echter naar uw smaak uitgevoerd qua materiaal en kleurkeus. Dit geldt ook voor de afwerking; binnen is standaard Iepen met veel wit en grijs, buiten wit of grijs met loopdekken in hout tint/kleur anti slip tot aan (niet van een echt teak scheepsdek te onderscheiden) Flexiteek ® Die keuze is aan u zolang het geen tropisch hardhout betreft, voorts dat wij u niet met nodeloos onderhoud opschepen.

Globemaster 34

Volgens vastgestelde normen, bestekken en vastgestelde budgetten bouwen we voor u een boot waar u als uw eigen producent mede aan het roer staat. Omgeven door een topteam van ervaren bouwers en architect wordt het sleutel-klaar opgeleverd. Dit met CE certificaat en alle garanties op alle componenten. Bij de kiellegging komt een medewerker van het kadaster om uw schip onvervreemdbaar van nummer te voorzien; safe en sound!

Globemaster 52

Vanwege de compactheid van het dubbeldeks/split level woonjacht kan het echter afgemeerd worden aan iedere gezellige kade voor hooguit twee euro per strekkende meter. Of voor niets aan een lieflijke groenstrook in Friesland! Met de enorme tankcapaciteit en vele zonnecellen is ze selfsupporting als bijna energieneutraal!

Globemaster 36 SailExplorer

Ervaren en bevlogen partijen als Waarschip en de Globemaster coöperatie van Willem Nieland design pakken de handschoen op voor een snel, betaalbaar, duurzaam en onderhoudsarm echt! schip. Met meer comfort en mogelijkheden dan ooit gerealiseerd in een prima handteerbare 36 voet maat!                 Voor 11 meter is overal een plekje voor te vinden, met de 1.45 diepgang (dankzij een vleugelkiel) zijn de kleinste haventjes aan te doen en droogvallen prima te doen.

Globemaster 45 SailExplorer

Het eigentijdse concept is wars van enige volgzaamheid! Iedere lijn of ieder detail is functioneel. Dus ook de vorm van de spiegel, die oude Waarschip zeilers zullen herkennen, alleen dan in nieuwerwetse vorm en eender als de schitterende Globemaster 45 in de laatste fase van afbouw.              

Een jacht, schip of scheepje getekend door Willem Nieland is anders.

Niet anders omdat het persé anders moet, nee omdat het wat wil toevoegen aan dat wat er al is.