Globemaster Yachts, by Willem Nieland Design

0
Opgeleverd
0
In aanbouw
0
In concept
0
Bouwplaatsen beschikbaar
GLOBE MASTER 34 tot 52 voet (geen vaarbewijs) The ultimate cross-over; een ‘stylish’ woonjacht en miniatuur cruiseschip? DE GLOBE MASTER staat voor de grote glimlach, het ultieme pleziervaartuig, maar mooi met de ambitie uw huis te mogen vervangen!

Niet in een hokje te plaatsen met de naam van een enorm militair vrachtvliegtuig is ze een zorgvuldig ontworpen en gebouwd schip met uitstekende vaareigenschappen. Gebouwd voor het leven in ‘bullet proof’ constructie van de bekende jachtarchitect Willem Nieland, vele malen de ontwerper van ‘de boot van het jaar’.

Vooruitstrevend met een beproefde basis; het schip is een zeegaand (categorie CE, vaargebied A)  ‘zakformaat expeditie-jacht’. Dit met een tikje DNA van onze beroemde Nederlandse superjachten als ook het ultra functionele DNA van support vessels; stoere bevoorradingsschepen

Reserveer uw beschikbare bouwplaats

Neem contact met ons op? 

Globemasters under construction:

Globemaster 34, Start of construction, planned for spring 2022
Work is progressing 25%
Globemaster 39, conceptfase
Webdesigner 5%
Globemaster 45, Start of construction, planned for spring 2022
UNDER Construction 20%
Globemaster 45 SAIL, Start of construction, planned for spring 2022
WORK in Progress 75%
3 Globemaster 50, under construction, delivery planned for 2022
UNDER CONSTRUCTION, progressing 65%
Globemaster 53, under construction, delivery planned for spring 2022
UNDER CONSTRUCTION, progressing 75%
Globemaster 57, start of construction, planned for spring 2022
UNDER CONSTRUCTION, progressing 25%
Globemaster 63, conceptfase
Working on the concept 25%
Globemaster 66, Halfway workprep
Work preparations 48%

EEN WOONJACHT

EEN CRUISE MAKEN EN NOOIT MEER NAAR HUIS

About us

Does innovation in timeless-looking motor and sailing yachts sound strange? He doesn’t think so. It is knowing your classics, the ‘law and order’ of the sea and daily sailing practice, but at the same time being open to everything that literally and figuratively moves in his world and that of his customer. This in order to constantly improve, to always get the most out of it within the set length or budget. Creativity not only as a yacht architect, but also in the form of down to earth ingenuity.

Willem Nieland

Founder and CEO

Een jacht, schip of scheepje getekend door Willem Nieland is anders.

Niet anders omdat het persé anders moet, nee omdat het wat wil toevoegen aan dat wat er al is.

Willem Nieland

Huidige modellen

Globemaster 50

De indeling staat vast vanuit pure doelmatigheid, economie en ergonomie, de keuken en badkamers zijn echter naar uw smaak uitgevoerd qua materiaal en kleurkeus. Dit geldt ook voor de afwerking; binnen is standaard Iepen met veel wit en grijs, buiten wit of grijs met loopdekken in hout tint/kleur anti slip tot aan (niet van een echt teak scheepsdek te onderscheiden) Flexiteek ® Die keuze is aan u zolang het geen tropisch hardhout betreft, voorts dat wij u niet met nodeloos onderhoud opschepen.

Globemaster 34

Volgens vastgestelde normen, bestekken en vastgestelde budgetten bouwen we voor u een boot waar u als uw eigen producent mede aan het roer staat. Omgeven door een topteam van ervaren bouwers en architect wordt het sleutel-klaar opgeleverd. Dit met CE certificaat en alle garanties op alle componenten. Bij de kiellegging komt een medewerker van het kadaster om uw schip onvervreemdbaar van nummer te voorzien; safe en sound!

Globemaster 53

Vanwege de compactheid van het dubbeldeks/split level woonjacht kan het echter afgemeerd worden aan iedere gezellige kade voor hooguit twee euro per strekkende meter. Of voor niets aan een lieflijke groenstrook in Friesland! Met de enorme tankcapaciteit en vele zonnecellen is ze selfsupporting als bijna energieneutraal!

Globemaster 36 SailExplorer

Ervaren en bevlogen partijen als Waarschip en de Globemaster coöperatie van Willem Nieland design pakken de handschoen op voor een snel, betaalbaar, duurzaam en onderhoudsarm echt! schip. Met meer comfort en mogelijkheden dan ooit gerealiseerd in een prima handteerbare 36 voet maat!                 Voor 11 meter is overal een plekje voor te vinden, met de 1.45 diepgang (dankzij een vleugelkiel) zijn de kleinste haventjes aan te doen en droogvallen prima te doen.

Globemaster 45 SailExplorer

Het eigentijdse concept is wars van enige volgzaamheid! Iedere lijn of ieder detail is functioneel. Dus ook de vorm van de spiegel, die oude Waarschip zeilers zullen herkennen, alleen dan in nieuwerwetse vorm en eender als de schitterende Globemaster 45 in de laatste fase van afbouw.              

Een jacht, schip of scheepje getekend door Willem Nieland is anders.

Niet anders omdat het persé anders moet, nee omdat het wat wil toevoegen aan dat wat er al is.